Ez egy nagyon jó hír. Hazamegyek fel is telepítem. Köszönöm az infótMár van benne - a mai frissítésben!!!
Nem tapasztaltam egyelőre ilyen hibát. A legújabb twrp verziós supersu-t használomAzt mond meg nekem, hogy nincs-e USB-PC kapcsolati problémád a 4A-n? Egyszerűen a SuperSU root óta akadozik az mtp kapcsolat.
yes...Hi!
Then this ruin (XIAOMI.EU_MULTI_HM4A_7.1.5_V8-6.0.ZIP) is the Hungarian language? This is the latest version.
Upload help.
The version on my phone: MIUI 8.0 Stable Global 8.0.3.0.0 (MCCCNDI)
Thanks for the help!
Szia. Bootloadert ki kell nyitni, ezt követően telepíteni a twrp-t és recoveryből telepíteni a zip fájltSziasztok!
Ezt az új romot (XIAOMI.EU_MULTI_HM4A_7.1.5_V8-6.0.ZIP) csak felmásolom a telefonra, az Updater -- Három pötty -- kiválasztom a zip-et és ennyi?
A telefonon a MIUI ver.: MIUI Global 8.0 Stabil 8.0.3.0.0 (Web shoppos)
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Szia Ti
Szia. Bootloadert ki kell nyitni, ezt követően telepíteni a twrp-t és recoveryből telepíteni a zip fájlt
Mindenféleképpen érdemes lecserélni. Eléggé bugos a webshopos rom. Vagy hát végülis, ha a saját használati szokásaid mellett nem tapasztaltál hibás működést akkor inkább hagyd fent, mert ha nem értesz hozzá, sok kellemetlenséget és verejték cseppeket tud okozni.Köszönöm a válaszokat!
Érdemes lecserélni a meglévőt?
Esetleg ha szánnátok rá egy kis időt, bővebb infot:Bl nyitásról, milyen program kel a pc-re, melyik TWRP tegyem fel?
Köszönöm eddigi segítségeteket, kicsit félek tőle, nem akarom tönkre tenni, még egyszer KÖSZ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience. Cookies are also used for ads personalisation